Më 16 shkurt do të mbahet një takim joformal i liderëve nga vendet e Ballkanit Perëndimor, takim ky i thirrur nga Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel.

Siç raporton Top Channel, në këtë takim do të marrin pjesë edhe presidentja e Komisionit Europian Ursula von Der LEyen dhe presidenti i Parlamentit Europian, Joseph Borrel.

Thirrja e këtij takimi pason disa ditë pasi Komisioni Evropian publikoi propozimin për metodologjinë e re për zgjerimin e BE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *