Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të ndahen mjete financiare për dëmet e shkaktuara nga moti i keq në Pejë dhe Istog.

Në mbledhjen e qeverisë, Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami, tha se në Pejë janë dëmtuar 8 objekte arsimore, ndërsa në Istog 12 objekte.

Dëmet e shkaktuara, sipas Bajramit, për Komunën e Pejës janë 295 mijë euro ndërsa për Istogun 136 mijë euro, transmeton Gazeta Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *