Hapja e negociatave të anëtarësimit në Bashkimin Evropian, për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, është miratuar sot nga Këshilli i Çështjeve të Brendshme i BE-së.

Pas këtij vendimi të ministrave të BE-së, vulën përfundimtare duhet ta japin shefat e shteteve dhe qeverive të vendeve anëtare të BE-së.

“I uroj sinqerisht të dyja vendet,” ka shrkuar në Twitter komisionari Oliver Varhelyi, transmeton Radio Evropa e Lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *