Dua Lipa dhe grupi i saj kanë performuar përmes një video-lidhjeje në emisionin special të James Corden, HomeFest.

“Ju dërgoj dashuri dhe shëndet nga SHTËPIA JONË TE E JUAJA,” i ka shtuar videos Lipa, përmes faqes së saj në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *