Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar përmes rrjeteve sociale se në ditët e fundit të muajit prill, dhe në fillim  të majit, mund të rritet numri i bizneseve që do të lejohen të rihapen në punën e e tyre.

Ai u ka bërë thirrje dyqaneve ushqimore, që kanë paralajmëruar hapje këto ditë, se kjo është në kundërshtim me ligjin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *