Është lëshuar traileri i parë i plotë për dokumentarin e shumëpritur të këngëtares Billie Eilish.

‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ do të lëshohet gjatë muajit shkurt nëpër platforma online  dhe në kinema.

Dokumentari ka regjisor R.J. Cutler derisa është prodhuar në bashkëpunim me Interscope Records.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *