Qeveria e drejtuar nga Kryeministri Albin Kurti ka miratuar popozimet për dryshimin e Ligjit për Zgjedhjet në Kosovë.

Kurti tha se ndryshimet në këtë ligj i mundësojnë diasporës votimin nëpër ambasada dhe konsullata të Republikës së Kosovës.

“Është garantues për të drejtën e votës për të gjithë qytetarët dhe e mundëson votimin e diasporës në ambasada dhe konsullata të Kosovës”, ka thënë Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *