Mëngjesi i ditës së premte ka sjellë tollovi para sallës “1 Tetori” në Prishtinë ku janë mbledhur shumë të moshuar që duan të vaksinohen kundër koronavirusit.

Në fotot e publikuara nga mediat është parë kolonë e gjatë e personave mbi moshën 65 vjeç që duan të futen brenda sallës për t’u vaksinuar.  

Më pas, të moshuarit janë lejuar të futen dhe të qëndrojnë brenda sallës deri në momentin e vaksinimit, transmeton Koha.net.

Zyrtarë të opozitës kanë reaguar sot lidhur më tollovinë e shkaktuar në këtë qendër vaksinimi, duke drejtuar gishtin drejt Qeverisë se nuk e ka organizuar mirë vaksinimin.

Ndërsa, Ministria e Shëndetësisë ka bërë thirrje te qytetarët që  “t’i shmangin grumbullimet para qendrave të vaksinimit përderisa mundësia e vaksinimit do të jetë e hapur çdo ditë në secilën komunë”.

Në njoftim është thënë se në Sallën 1 Tetori në Prishtinë do të mund të vaksinohen vetëm qytetarët e Prishtinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *