BBC publikoi të shtunën trailerin e parë për Sezonin 6 të serisë tepër të popullarizuar Peaky Blinders me gangsterët e Birminghemit të fillim shekullit të 20-të.

Promo videoja prej 90 sekondave tregon bosin e krimit, i shëndruar në politikan, Tommy Selby, personazhi kryesor i cili luhet nga artisti Cillian Murphy duke qëlluar me automatik dhe duke shkuar në kishë, ndërsa vëllai i tij i rrahur Arthur gjendet në shtrat me një mesazh të përgjakshëm të skalitur në gjoks.

Ylli i kësaj serie, Cillian Murphy, deklaroi se ky sezon do të jetë i fundit gjersa shikuesit do të mund t`a shohin duke filluar nga 22 prilli në BBC 1 dhe Netflix.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *