Rep grupi Bone Thugs-N-Harmony kanë bërë të ditur detajet për koncertin e fundit me pjesëmarrjen e të gjithë anëtarëve të grupit.

Pesë reperët – Krayzie, Layzie, Bizzy, Wish dhe Flesh – do të performojnë koncertin e fundit më 19 nëntor në Kalifornia.

Koncerti do të jetë pjesë e organizimit High Hopes nga Snoop Dogg dhe Bobby Dee.

Të tjerë reperë që do të performojnë gjatë asaj nate do të jenë edhe Xzibit, Method Man, Cypress Hill dhe Ice Cube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *