Festivali muzikor i mbajtur në Prishtinë, Sunny Hill Festival, është nominuar në dy kategori ndërkombëtare nga European Festival Awards.

Për edicionin e këtij viti, Sunny Hill është nominuar në kategorinë Best Medium-Sized Festival (për Sunny Hill Festival në Prishtinë) dhe Best New Festival (për Sunny Hill Tiranë).

Festivali është në garë me disa nga festivalet më të mëdha evropiane, për kategorinë e çmimeve në të cilat është nominuar, mirëpo gjasat për me dalë fitues, konsiderohen shumë të mira dhe kjo për shkak të rreth 1 miliard shfaqjeve online dhe rreth 6,000 publikimeve në media në krejt boten, ku festivali është përmendur, transmeton KultPlus.

Për të fituar, secili do të duhet të votoj në këto dy kategori ku është nominuar festivali:

BEST NEW FESTIVAL ( për Tiranë)

BEST MEDIUM SIZED FESTIVAL (për Prishtinë)

Linku për votim: https://bit.ly/3hYhuOYhttps://www.surveymonkey.com/r/efavoting2022?fbclid=IwAR3RijPbwGL5m6XqLjEE2oEFRBN8HevkPA6gVkm8a7bXX7rhezgHREC4do4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *