U2 kanë ndarë një verzion të ri të hitit të tyre “Beautiful Day”.

Ky verzion i këngës është pjesë e albumit të ri Songs Of Surrender i cili do të lëshohet më 17 mars dhe do të përbëhët nga 40 këngë të ri-incizuara nga katalogu i gjithë karrierës së bendit irlandez.

Verzioni i ri i “Beautiful Day” i sjell meloditë tashmë të njohura të këngës, derisa vokalisti Bono performon tekstin me emocione dhe dinamika të reja.

https://www.youtube.com/watch?v=1LGRXZtXNP0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *