Traileri i plotë i filmit triller-spiunazh Argylle është lëshuar për publikun, dhe aty mund të shihet edhe paraqitja e këngëtares Dua Lipa.

Nën regjinë e Mattew Vaughn, filmi flet për novelisten Elly Conway që kalon shumicën e netëve në shtëpi me macen e saj Alfie.

Gjërat komplikohen kur ngjarjet e librave të saj për agjentin Argyle fillojnë të ndërlidhen me aksionet e një organizate të vërtetë të spiunazhit.  

Filmi Argylle do të lëshohet nëpër kinema më 2 shkurt 2024, derisa paraprakisht do të jetë i qasshëm për përdoruesit e Apple TV+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *