Këngëtari Ed Sheeran i ka njoftuar fansat se nuk do të nxjerrë singla apo video nga albumi i tij më i ri Autumn Variations.

Albumi i ri është i dyti që Sheeran lëshon gjatë këtij viti, pas albumit rikthyes Subtract.

Albumi Autumn Variations ka për prducent Aaron Dessner (nga The National) dhe shënon albumin e parë që Sheeran nxjerr përmes studios së tij independente Gingerbread Man Records.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *