I dërguari i administratës Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, ka shkruar në Twitter për të njoftuar me më të rejat rreth dialogut.

Duke shpërndarë një postim të Presidentit Hashim Thaçi, diplomati amerikan tha:

“Sapo tarifat/reciprociteti të hiqen (ndoshta këtë javë?), atëherë dialogu nis me seriozitet. Kam folur me liderët në Serbi dhe Kosovë për të sqaruar se duhet të nisin sot ndërtimin e besimit në përgatitje – dhe ata u zotuan të bëjnë këtë. Së shpejti do të ketë më shumë.”

https://twitter.com/RichardGrenell/status/1251880416253886468?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1251880416253886468&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koha.net%2Farberi%2F218289%2Fgrenelli-paralajmeron-rifillim-te-dialogut-kosove-serbi%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *