SHBA nuk sheh indikacion se Rusia po përgatitet të përdorë armë bërthamore

Erdogan falënderon Putinin për “qasjen pozitive” për eksportet e drithërave

Trajkoviq: Më kanë kërcënuar me likuidim

Gjysma e popullsisë në botë, mbi peshë ose obezë deri në vitin 2035

Gjykata Penale Ndërkombëtare lëshon urdhërarrest për Putinin

Freedom House: Kosova përparon në të drejtat politike dhe lirinë civile

Xi Jinping siguron edhe 5 vite mandat si president i Kinës

SafeJournalists: Të papranueshme presionet ndaj gazetarëve në Republika Srpska

“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 5

“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 4

“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 3

“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 2

“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 1

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue