Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë u ka bërë thirrje qytetarëve që so të dalin të votojnë në zgjedhjet parlamentare.

Përmes një postimi në Facebook, në orët e mëngjesit të së dielës, ambasada bënë thirrje që dilet të votohet në këtë ditë të zgjedhjeve dhe të Shën Valentinit.

“Në këtë ditë të Valentinit trego dashurinë për vendin dhe familjen tënde. Voto! E ardhmja e Kosovës është në duart tua”, thuhet në thirrjen e ambasadës amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *