Shkrimtari Anton Pashku kishte përfunduar edhe një roman, një vit para se të vdiste më 1995.

I njohur për romanin ‘Oh’, Pashku është vlerësuar veçanërisht për frymën e re dhe risitë që i solli letërsisë shqipe në stil dhe konceptim.

Në një bisedë në emisionin CODEXKTV, djali i shkrimtarit, Paulin Pashku, ka treguar se babai i tij ka lënë një dorëshkrim për një roman tjetër të titulluar ‘Tri hije në Bruksel’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *