Artisti portugez Odeith është i talentuar në krijimin e një lloj arti që po mahnit përcjellësit e tij në rrjetet sociale.

Ai gjen struktura të ndryshme nga betoni dhe i kthen ato në figura artistike iluzionare.

Një nga punimet e tij të fundit është vizatimi me sprej mbi një pjesë të betonuar, derisa gradualisht atë e kthen në një autobus të boshatisur.

Shikoni më poshtë transformimin gradual të këtij punimi dhe disa nga veprat e tjera të Odeith.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *