Sir David Attenborough do të sjell pesë seri të reja televizive të cilat do të dokumentojnë se si forcat e ndryshme të natyrës i japin jetë planetit Tokë.

Dokumentari ‘A Perfect Planet’ (Një planet perfekt) do të tregoj se si oqeanet dhe vullkanët e bëjnë tokën të zhvillohet, derisa kafshët e egra arrijnë të adaptohen në çfardo kushte që natyra i detyron.

Siç transmeton BBC, Attenborough është shprehur se “për të mbrojtur planetin tonë perfekt, ne duhet të sigurohemi të bëhemi një forcë për të mirë”.

Episodi i fundit i këtij dokumentari do të fokusohet mbi ndikimin e njerëzve në ambientin e planetit.

Seritë e dokumentarit ‘A Perfect Planet’ do të transmetohen në BBC One më vonë gjatë këtij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *