Këngëtarja amerikane, Beyoncé, u ka bërë thirrje komuniteteve me ngjyrë në SHBA që të votojnë në zgjedhjet e ardhshme presidenciale.

Pasi pranoi çmimin nderues në BET Awards, për punën e saj humanitare, këngëtarja e bëri thirrjen për të dalur në zgjedhje.

“Po ju nxis të vazhdoni të ndërmerrni veprime, vazhdoni të ndryshoni dhe të çmontoni sistemin e pabarabartë dhe racist.

“Duhet të votojmë sikur jeta jonë të varej prej saj [votës], sepse ajo varet.”

Në këtë creremoni të çmimeve, ishte ish-zonja e parë Michelle Obama ajo që i dha çmimin vlerësues këngëtares Beyoncé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *