Joe Biden ka triumfuar në shtetin e Pennsylvanias dhe ka arritur të fitoj 270 votat elektorale të nevojshme për t’u zgjedhur president i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara.

Pas konfirmimit të lajmit, Biden ka falënderuar amerikanët.

“Puna para nesh do të jetë e vështirë, por ju premtoj këtë: Do të jem President për të gjithë amerikanët – më votuat mua ose jo”, ka shkruar Biden në Twitter.

Demokrati ka premtuar se do të ruaj besimin që i është dhënë për të drejtuar vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *