Gjatë mbrëmjes së martë atmosfera brenda Shtëpisë së Bardhë ishte e tendosur, në pritje të rezultateve nga zgjedhjet presidenciale.

Stafi i Presidentit Donald Trump, dhe zyrtarët e fushatës zgjedhore, kishin qëndruar gjatë pothuajse gjithë natës brenda Shtëpisë së Bardhë për të përcjellë procesin e rezultateve. Krejt çka ata mund të bënin ishite të pinin alkool dhe të prisnin. Kishte shumë alkool, raporton Tara McKelvey për BBC News.

“Ndjehemi shumë mirë,” i kishte thënë asaj një person nga stafi brenda në Shtëpinë e Bardhë. “Jemi shumë optimist”.

Një ndenjë e tillë nuk ndalohet me ligj, por këtë herë Trump kishte thyer traditën. Asnjë president tjetër më parë nuk kishte organizuar një ndjenjë të tillë brenda Shtëpisë së Bardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *