Autoritetet në Korenë e Jugut kanë njoftuar se përhapja e koronavirusit është futur “në fazë të re serioze”.

Prej ditës së premte janë shënuar 229 raste të reja, duke e rritur numrin në 433. Shumica e rasteve të reja të infektimit kanë të bëjnë me spitalet dhe grupet religjioze që gjenden afër qytetit Daegu.

Korea e Jugut tani është vendi me më së shumti të infektuar jashtë Kinës, me 76,288 të prekur përfshirë 2,345 vdekje, trasnemton BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *