Adele ka arritur të fitoj tri çmimet kryesore në Brit Awards 2022.

Këngëtarja britanike fitoi në kategorinë e Artistes më të mirë të vitit, Albumit më të mirë dhe Këngës më të mirë.  

Kjo arritje e Adele është e jashtëzakonshme, duke arritur në 12 trofe të fituar nëpër vite në Brits.

Në kategorinë e grupeve u shpërblyen bendi Wolf Alice. Derisa artisti më i mirë u zgjodh Little Simz.

Më poshtë, shih listën e plotë të të nominuarve dhe fituesve:

Album of the year

Artist of the Year

Best group

Song of the Year

Best new artist

Best international artist

Best international group

Best international song

Brits Rising Star

Best dance

Best rock/alternative

Best pop/R&B

Best hip-hop/grime/rap

Producer of the year

Songwriter of the year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *