“Njerëz të mirë në kohë të së keqes” – Tregimi 2

Edhe kur është më së vështiri, sillu si njeri  Fahrija gjatë kohës së luftës i kishte vetëm 11 vjet. Shumë  gjëra nuk i kujtohen, por fytyrën e një gruaje kurrë nuk do ta harroj.  “Ne kemi jetuar në Prishtinë, por gjatë luftës na është dashtë me dal nga Prishtina dhe kemi shkuar në fshat. Në […]

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue

Which address will be the following capitol of negotiations, Washington or Brussels? Is there coordination between two North Atlantic partners when it comes to the next final phase of negotiations? GUESTS: Belgrade: Isidora Stakić – Belgrade Center for Security Policy Belgrade: Nikola Burazer – Center for Contemporary Policy Prishtina: Ilir Mirena – journalist, editor in […]

The Bridge/Ura/Most, Civil Dialogue

As an alternative to the 100% tax for made in Serbia products, former government run by LVV/Self-determination have promised to impose total reciprocity towards Serbia. What are these measures and how they affected everyday life of citizens? GUESTS: Prishtina: Haki Abazi – former head of Rockefeller Fund for East Europe, active member of civil society […]