Gruaja e David Gilmour, Polly Sampson, ka ndarë në mediat sociale fotografi të burrit të saj duke punuar në studio.

Besohet se kitaristi i Pink Floyd është duke punuar në një album të ri.

Pamjet janë ndarë nga gruaja e tij e cila është autore dhe tekstshkruese.

Në fotot e publikuara shihet Gilmour me artistë të ndryshëm në studio, përfshirë vëllaun e Brian Eno, pianistin Roger Eno, dhe Guy Pratt që ka punuar në të kalumen me Gilmour dhe Pink Floyd.

Të tjerë artistë që shihen në fotot e ndara janë edhe bateristi Adam Betts, basisti Tom Herbert dhe producenti Charlie Andrew.

Edhe pse nuk dihet sakt se qfarë pune po bënë Gilmour në studio dhe për qfarë janë këto sesione, faqja Neptune Pink Floyd ka shkruar se Sampson i ka thënë një ëebfaqeje rumune se Gilmour është duke punuar në një album me material origjinal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *