Qendra e muzikës rok dhe metal, Defy Them, ka realizuar një video ku paraqiten 18 muzikantë kryesisht të zhanrit metal të cilët bëhen bashkë nga izolimi gjatë pandemisë për të krijuar këngën e cila thërret botën të rifillojë.

‘Reset The World’ është emri i këngës që është realizuar nga artistët Kombëtar Uskana, Florent Bajrami, Ylbert Havolli, e shumë të tjerë.

Më poshtë shiko videon, derisa për informata rreth qendrës Defy Them vizito faqen në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *