Numërimi i votave nga zgjedhjet presidenciale po vazhdon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Deri më tani, vazhdon të jetë në epërsi demokrati Joe Biden me 253 vota elektorale, derisa republikani Donald Trump ka 213.

Gara ende mbetet e ngushtë pasi nuk janë numëruar të gjitha votat në shtetet Nevada, Pennsylvania, Georgia, Wisconsin dhe Arizona.

Për më shumë kaloni në blogun live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *