Ekipi kombëtar rus dhe skuadrat ruse të futbollit do të largohen nga loja Fifa 22, ka njoftuar krijuesi i lojërave elektronike Electronic Arts.

Kompania ka njoftuar se këtë veprim e bënë për të “qëndruar në solidaritet me popullin ukrainas”.

Ky vendim vjen pasi Fifa dhe Uefa morrën vendim të largojnë kombëtaren ruse dhe ekipet ruse nga të gjitha garat e futbollit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *