Pas mbylljes së qendrave të votimit për zgjedhjet lokale në Kosovë, janë publikuar disa Exit Poll-e nga disa prej mediumeve vendore.

Sipas këtyre projeksioneve, në Prishtinë kandidatët më të votuar janë Arben Vitia nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Përparim Rama nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Vita dhe Rama do të jenë në balotazh, derisa konfirmimi pritet nga rezultatet preliminare nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

Exit Poll-i nga televizioni Klan Kosova e nxjerr fitues në Prishtinë me 43.7 % Arben Vitian e Vetëvendosjes. Ndërsa, Përparim Rama i LDK-së ka fituar 27.1 %.

Edhe projeksioni i televizionit KTV e nxjerr fitues Vitian, por me 45.7%. Derisa në vendin e dytë radhit Raman me 26.3%.

Ndërsa, sipas projeksionit të Albanian Post, Arben Vitia ka fituar 44.5% të votave dhe në vendin e dytë Përparim Rama me 26.5%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *