Një flamur i Serbisë i gjatë 250 metra është shpalosur në Mitrovicën e Veriut dhe raportohet se kjo është bërë në shënimin e vitit të ri ortodoks.

Sipas Kosovo Online, gjatë këtij organizimi është dëgjuar edhe kënga “Nga Kosova dëgjohet një bori serbe” dhe është përcjellë me duartrokitjet e qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *