Prej kohës kur pranoi si dhuratë një fotoaparat profesional, fotografi Albert Krasniqi ka filluar të dokumentoj botën e shpendëve dhe kafshëve të shumta që gjenden nëpër malet e Gërmisë në Prishtinë.

Gjatë një bisede për televizionin KTV, ai tregon për punën e tij dhe si arrin të kap jetën e kafshëve të cilat rrallë mund të shihen nga qytetarët që vizitojnë parkun për ecje apo vrapim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *