Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, është pritur nga Presidenti i Francës, Emmanuel Macron në Pallatin Elysee në Paris.

Gjatë takimit është folur për disa tema, përfshirë dialogun mes Kosovës dhe Serbisë, si dhe liberalizimin e vizave.

Por, në njoftimin e Hotit përmes rrjetit social Facebook, nuk është thënë nëse nga Macron është dhënë ndonjë premtim në lidhje me liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

“Franca mbetet e përkushtuar për të ndihmuar Kosovën në mbështetjen e procesit të dialogut me Serbinë, i cili duhet të përfshijë njohjen reciproke dhe normalizimin e marrëdhënieve”, thuhet në njoftimin e Hotit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *