Numërimi i votave në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara vazhdon të tregoj për një dieferencë të ngushtë mes kandidatëve Donald Trump dhe Joe Biden.

Ende po numërohen votat në shtetet vendimtare të cilat do të tregojnë se kush fiton garën.

Deri më tani, nga 270 vota elektorale që janë për tu fituar, Biden prin me 224 kundër Trump që ka marrë 213.  

Për më shumë kaloni në blogun live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *