Me rastin e 12-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, është hapur ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”.

Kjo ekspozitë, që dokumenton një shekull histori, është hapur në lapidariumin e Muzeut Kombëtar të Kosovës, transmeton Koha.net.

Të pranishëm në ceremoninë e hapjes kanë qenë përfaqësues nga Shqipëria, kryeshefi i arkivave të Kosovës dhe drejtori i muzeut, të cilët kanë folur për rëndësinë e saj.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 21 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *