Lutfi Haziri dhe Lumir Abdixhiku janë dy anëtarët e fundit të LDK-së që paraqesin kandidaturat e tyre në garën për të qenë kryetar i kësaj partie.

“Sot, Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës, mbajti mbledhjen e rradhës me qëllim të përgatitjes sa më të mirë të Kuvendit të LDK-së, përkatësisht Kuvendit për zgjedhjen e Kryetarit të LDK-së. Në mbledhje u dakordua për përgatitjet e nevojshme dhe të domosdoshme për mbledhjen e Kuvendit dhe në parim u konfirmuan edhe emrat e delegatëve të Kuvendit, të cilët janë konfirmuar nga secila degë e LDK-së. Në mbledhjen e sotme, u paraqitën edhe dy kandidatura për Kryetar të LDK-së. Kandidaturat për Kryetar të LDK-së i paraqitën z. Lutfi Haziri nënkryetar i LDK-së dhe Kryetar i Gjilanit si dhe z. Lumir Abdixhiku, anëtar i Kryesisë së LDK-së. Në mbledhje gjithashtu u shpreh se ka edhe kandidatura tjera, që mund paraqiten ditëve në vijim”, thuhet në njoftimin e LDK-së, transmeton Koha.net.

Deri tash, zyrtarisht kandidaturën për kryetar të LDK-së e ka paraqitur edhe Anton Quni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *