Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se duhet “respektuar obligimet ndërkombëtare”, duke lënë të kuptohet se është kundër çfardo thirrjeje për zhbërjen e Gjykatës Speciale.

Gjatë qëndrimit në Tiranë, Hoti është pyetur për protestën e paralajmëruar nga organizatat e dala nga lufta e UÇK-së.

“E drejta për protestë është e drejtë elementare, por ne gjithashtu siç kemi treguar në të kaluarën kulturë politike dhe institucionale për të respektuar obligimet ndërkombëtare, edhe kësaj radhe do të sillemi njësojë siç kërkojnë organet e rendit dhe drejtësisë. Nuk është e udhës të bëhen veprime për t’i penguar organet e drejtësisë por për t’u përballur me to”, ka thënë Hoti, transmeton Koha.net.

Lexo më shumë këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *