Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik u ka bërë thirrje qytetarëve që të tregojnë kujdes dhe të mos dalin në grupe gjatë orëve të lira për lëvizje.

Instituti ka shprehur frikën se, nëse nuk tregohet kujdes nga qytetarët mund të ketë përhapje të madhe të pandemisë COVID-19.

Më poshtë, lexoni thirrjen e plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *