Reperi Jay Electronica ka treguar se muajin e ardhshëm do të lëshoj albumin e ri.

“Albumi ka përfunduar,” kishte shkruar fillimisht reperi në faqen e tij në Twitter.

https://twitter.com/JayElectronica/status/1225645387681107968?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225645387681107968&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fjay-electronica-to-finally-release-long-awaited-debut-album-feat-jay-z-next-month-2606438

Më pas, ai dha detaje për albumin, duke treguar se “është inçizuar përgjatë 40 ditëve dhe 40 netëve, duke nisur nga 26 dhjetori,” dhe se do të lëshohet “pas 40 ditëve,” duke lënë të kuptohet se do të jetë data 18 mars.

Përpos këtyre detajeve, Jay ka postuar edhe një Tweet duke lënë të kuptohet se në album do të ketë bashkëpunim edhe me reperin Jay-Z.  

https://twitter.com/JayElectronica/status/1225645641268785155?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225645641268785155&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fjay-electronica-to-finally-release-long-awaited-debut-album-feat-jay-z-next-month-2606438

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *