Të premten është hedhur shorti për ndeshjet në grupe për Kampionatin Botëror Katar 2022.

Një grup mjaft intersant do të jetë Grupi G ku do të përballen mes veti kombëtaret e Zvicrës, Serbisë dhe Brazilit.

Kombëtarja e katërt në këtë grup është Kameruni.

Në Grupin B, kombëtarja e Anglisë do të përballet me atë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Iranit, derisa përfaqësuesja e fundit në grup do të mësohet gjatë muajit qershor kur të dihet fituesi i përballjeve që mund të jetë Uellsi, Skocia apo Ukraina.

Kampionati do të mbahet në Katar nga 21 nëntori deri më 18 dhjetor të këtij viti.

Më poshtë shihni të gjitha grupet e caktuara nga shorti i hedhur gjatë ditës së premte.

Group A: Qatar, Ecuador, Netherlands, Senegal

Group B: England, Iran, USA, Scotland/Wales/Ukraine

Group C: Argentina, Saudi Arabia, Mexico, Poland

Group D: France, UAE/Australia/Peru, Denmark, Tunisia

Group E: Spain, Costa Rica/New Zealand, Germany, Japan

Group F: Belgium, Canada, Morocco, Croatia

Group G: Brazil, Serbia, Switzerland, Cameroon

Group H: Portugal, Ghana, Uruguay, South Korea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *