Këngëtari i mirënjohur amerikan, Neil Young, ka kritikuar presidentin Donald Trump.

Në një letër postuar në webfaqen e tij, Young i është drejtuar Trumpit duke i thënë “je turp për vendim tim” dhe duke e akuzuar për “shkatërrim të pamend të burimeve tona natyrore, ambientit tonë, dhe të mardhënieve me miqtë në botë.”

Siç raporton NME, këngëtari ka thënë se sjellja e presidentit aktual amerikan është “e pafalshme” dhe se Barack Obama ishte “njeri më i mirë se ju.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *