Ministria e Shëndetësisë ka shpërndarë orarin e ri të lëvizjes së qytetarëve në Kosovë.

Nga nesër (4 maj) deri më 18 të këtij muaji, orari i lëvijes mundëson që një person të dal dy herë gjatë ditës, nga 90 minuta.

Por, për dallim nga  javët e kaluara, oraret nuk kanë rotacion dhe mbeten siç janë më poshtë përgjatë gjithë periudhës i njëjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *