Punimi i artistit Zeni Ballazhi është shpallur fitues në konkursin për logon që do të shoqëroj aktivitetet për festat e nëntorit.

Ministrja shqiptare e kulturës Elva Margariti ka njoftuar për shpalljen e fituesit në mes të dhjetëra propozimesh.

Më 28 nëntor shënohet Dita e Flamurit shqiptar duke kujtuar ngritjen e flamurit nga heroi Gjergj Kastriot Skënderbeu më 1443 dhe më 1912 nga Ismail Qemali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *