Kroacia e ka konfirmuar ndihmën për Kosovën me vaksina kundër Covid-19.

Përmes një takimi ndërmjet Ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia dhe ambasadores kroate në Kosovë, Danijela Barishiq, është zyrtarizuar ndihma e premtuar në fillim të muajit.

“Gjatë këtij takimi, është nënshkruar marrëveshja për 10 mijë doza të Vaksinës kundër Covid-19, në përkrahje të Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Megjithatë, nuk është bërë e ditur se kur Kosova do të pranoj këtë numër të dozave të vaksinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *