Pala kosovare ka qenë ‘jo shumë serioze’ në procesin e dialogut me Serbinë, ka thënë kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Mehmet Kraja.  

Ai thotë se marrëveshjet e arritura deri tani janë shumë të paqarta.

Kraja thotë se marrëveshja e arritur për themelimin e Asociacionit të Komunave me shumicë serbe mund të realizohet nëse Serbia njeh Kosovën.

Në lidhje me Gjykatën Speciale, ai tha për Klan Kosova se ajo barazon viktimën me agresorin.

Shiko videon e plotë këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *