Në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit, gjatë ditës së martë, janë krijuar 55 grupe të miqësisë nga të gjitha rajonet e botës.

“Vendosem që të si funksionalizohen 55 grupe të miqësisë, të gjitha rajonet e botës janë të përfshira në këto grupe të miqësisë.

Synimi ynë në këtë legjislaturë është që grupet e miqësisë ti kemi sa më të angazhuara. Çështjet e tjera kanë qenë të natyrës teknike dhe nuk ka pas ndonjë gjë tjetër.” ka deklaruar Kryeparlamentarja Vjosa Osmani, transmetom Koha.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *