Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka falënderuar deputetët që votuan Vjosa Osmanit si presidente.

Kurti tha se Kosova ka hyrë në zonë të prosperitetit për popullin e saj.

“Falënderoj të gjithë deputetët që votuan për të zgjedhur presidenten e re. Tani kemi përfunduar krijimin e institucioneve tona dhe kemi hyrë në një periudhë të re të qëndrueshmërisë dhe prosperitetit për popullin e Kosovës”, shkroi Kurti në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *