Janë zgjedhur tetë anëtarët e ri të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës.

Gjatë mbrëmjes së hënë, në Kuvendin e Kosovës është bërë votimi dhe zgjedhja e anëtarëve të ri.

Siç transmeton Gazeta Express, këta janë 8 anëtarët e zgjedhur të bordit të RTK-së, derisa për anëtarin nga komuniteti serb do të bëhet rishpallja e konkursit.

Fatime Lumi Qehaja, anëtare me mandat 3 vjecar;

Arta Berisha, anëtare me mandat 2 vjecar;

Albulena Mehmeti, anëtare me mandat 3 vjecar;

Shukrije Rama, anëtare me mandat 2 vjecar;

Driton Hetemi, anëtar me mandat 4 vjecar;

Besnik Boletini, anëtar me mandat 2 vjecar;

Safet Kabashaj, anëtar me mandat 4 vjecar;

Bekim Selo, anëtar me mandat 4 vjecar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *