Lidhja Demokratike e Kosovës ka zgjedh kryetarin e saj të ri.

Lumir Abdixhiku, 37 vjeçar, është zgjedhur kryetar pas votimeve të mbajtura sot në kuvendin e tetë të partisë.

“Sot po e hapim një faqe të re të rrugëtimit tonë, me synime të qarta për ta kthyer LDK-në në vendin që i përket”, ka thënë Abdixhiku pas rezultatit të votimeve.

Kandidatë të tjerë ishin Lutfi Haziri dhe Besian Mustafa. Ndërsa, para fillimit të kuvendit kandidaturën e tërhoqi Anton Quni.

Votimi i delegatëve ka kalaur i rregullt dhe pa ndonjë incident të raportuar.

Zgjedhja e krytarit të ri në LDK vjen pas rezultatit të dobwt në zgjedhjet e 14 shkurtit. Kjo parti doli e treta me 12.76 për qind të votave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *